Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód

Üdvözöljük a CaliVita előregisztrációjánál!

Ezen regisztrációs felület kitöltésével és az első vásárlással Ön teljes jogú CaliVita taggá válik. Kérjük, ezért regisztráció előtt figyelmesen olvassa el a szabályzatainkat. 
A regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza az Ön tagkódját és adatait. Kérjük, hogy tagkódjára hivatkozva adja le minimum 15 500 Ft értékű első rendelését (globál hálózatban kapható termékek nélkül.) weben: www.calivita.hu/termekek/, e-mailen: postazo@calivita.com vagy telefonon: 1/369-3465 (1-es vagy 2-es mellék) Tehát csupán 2 egyszerű lépés: 1. Regisztráció 2. Első rendelés elküldése 3. Élvezni a Calivita Tagság előnyeit!

A rózsaszín mezők kitöltése kötelező!
Sponsor
Szponzor tagkódja
Válasszon regisztrációs formát
Magánszemély adatai
Titulus
Vezetéknév
Keresztnév
Születési dátum Év Hónap Nap
Neme
Ir. szám
Város
Utca, házszám
Telefon
Mobil
E-mail
Vállalkozó adatai
Vállalkozás neve
Titulus
Képviselő keresztneve
Képviselő családneve
Cégjegyzékszám
Képviselő személyi ig. száma
Adószám
Bankszámla száma
Levelezési adatok (ha eltérő a személyes adatoktól)
Titulus
Keresztnév
Családnév
Levelezési vállalat neve
Irányítószám
Város
Utca, házszám
E-mail
CaliVita jelszó
Állítsa be az ön új CaliVita jelszavát (Webshophoz és CvBonushoz)

Amennyiben Ön az áru átvételét követően, jogszabály szerinti határidőig - 14 munkanap - nem él az egymástól távollévők közötti szerződéskötés szabályai szerint elállás jogával, úgy az áru kifizetésével tagsági jogviszonyt létesít a Calivita International hálozatát Magyarországon üzemeltető CF-Net Kft-vel.
Tagsági szerződését nyilvántartásainkban rögzítjük, melynek egyedi nyilvántartási száma az Önnek megadott tagsági szám.
A rendelés leadásával egyidejűleg kijelenti, hogy tevékenységét magánszemélyként saját nevében, saját felelősségére és kockázatára, vagy egyéb szervezet nevében, annak képviselőjeként, annak felelősségére és kockázatára végzi. Vállalja, hogy a fenti tevékenységével esetlegesen felmerülő pénzügyi, adózási kötelezettségének eleget tesz, illetve a magyar jog összes vonatkozó előírását betartja. Kijelenti továbbá, hogy a CaliVita(R) International Hálózatának Működési Szabályzatát, előírásait megismerte, annak ismeretében végzi jövőbeli tevékenységét. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a fentieknek nem tesz eleget vagy a mindenkori Működési Szabályzat előírásait nem tartja be, tagságát a Hálózat azonnal megszünteti, és a Hálózattal vagy annak üzemeltetőjével szemben semminemű követelése nem lehet.